HEDEF YKS

Şbt

Okulumuzun 12 sınıf öğrencileri moral motivasyon kapsamında Boğaziçi Üniversitesini ziyarete gittiler. Üniversite hakkında bilgi sahibi oldukları gibi Emin Saraç Lisesi'nden mezun olup Boğaziçi Üniversitesine yerleşen öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdiler.

Şbt

11 sınıflara yönelik YKS hazırlıkları ve 2024-2025 eğitim öğretim yılında yapılacak YKS çalışmaları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Kariyer belirleme ve motivasyon çalışmaları kapsamında Küçükçekmece adli yargı ilk derece mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Hakim Haşim Özaydın Beyefendiyi okulumuza davet ettik. 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan etkinlikte öğrencilerimize hukuk alanı ve hakimlik hakkında, öğrencilerimizin Merak ettiği hususlarda, soruları cevaplayan Hakim Haşim Özaydın beyefendiye teşekkür ederiz

Ara

M. Emin Saraç AİHL YKS çalışmaları kapsamında , okulumuz tarafından düzenlenecek olan ve okulumuz öğrencilerinin gireceği deneme sınavı takvimi oluşturtuldu. Takvim için aişğıdaki bağlantıya bakabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize YKS çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

M. Emin saraç AİHL YKS hedef 2024 çalışmaları kapsamında okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Bolu Narven tesisleri eğitim kampı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz kampta, doğa yürüyüşleri sabah kahvaltı etkinliği ve gece ateş başında sohbet etkinliklerinin yanında deneme sınavları ve etüt çalışmaları ile öğrencilerimiz yks çalışmalarına devam ettiler.

YKSçalışmalarımız dyk kapsamında devam etmektedir

Mrt

M. Emin Saraç AİHL , ibn-i haldun üniversitesi ortak calismasi sonucunda MSÜ sınavı öncesi prova denemesi gerçekleştirildi. Öğrencilerimize başarılar diler, ibni haldun üniversitesine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Yks ye hazırlık kapsamında 11 ve 12. Sınıflarımız ile ara tatilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz mezunlarından, İstanbul Üniversitesi çapa tıp fakültesi öğrencisi Sümeyye Akkaya, 12.sınıf öğrencilerimize moral ve motivasyon konuşması gerçekleştirdi. Okuduğu bölüm hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

12.sınıf öğrencilerimize yönelik olarak üniversiteye hazırlık TYT-AYT kampımız 12 -19 kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar dileriz.