Eyl

ÖNEMLİ DUYURU!

Ara sınıflarda nakil başvurusunda bulunan öğrencilerimizin dikkatine

Nakil başvurusunda bulunanların yabancı dil  muafiyet sınavı, nakil kabul günü olan  29 Eylül Cuma günü saat 10:00 da gerçekleştirilecektir.

Eyl

Okulumuz  Okul Aile birliği toplantısı 10 Ekim 2023 tarihinde saat !0:00 da Cep sinemasında gerçekleştirilecekitr. Tüm velilerimiz davetlidir.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı İstanbul İli Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bulunan “M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi (Yurt/Pansiyonu Olan Okul)” kantin işletmesi 09/02/2012 tarihli ve 28199 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’nin 20/3. maddesine göre oluşturulan ihale komisyonunca 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 51/g maddesi gereğince açık teklif pazarlık usulü yöntemiyle kiraya verilecektir.

İhale 28.07.2023 cuma günü saat 15:00 de Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Gerekli açıklamalar için aşağıdaki dosya bağlantısına bakabilirsiniz.

Ağu

M. Emin Saraç AİHL Yabancı Diller Muafiyet sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz için kılavuzumuz yayımlanmıştır.

Kılavuza ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.