MES TOEFL BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Okulumuzun da desteğiyle Ahmet Cahit Önen , Eren Talha Altundağ ve Furkan Gür adlı öğrencilerimiz TOEFL sınavında üstün başarı ve skor elde etmişlerdir.

Öğrencilerimizi  ve yetişmelerinde büyük emeği olan İngilizce zümre öğretmenlerimiz Abdurrahman İmir, Ayşenur Yaman, Ayşenur Uysal, Funda Öztürk, Hakan Topaloğlu, Hatice Özkaya, Sarah Baltacı ve Zümrüt Bakırcı'yı yürekten kutlar, başarılarının devamını dileriz.

TOEFL nedir?
Üniversite ve üstü eğitim seviyesindeki dil öğrenenlerin İngilizce seviyelerini test etmek, kanıtlamak yahut eğitim ve işveren kurumlara sunmak üzere girilen en üst seviyede geçerliliğe ve yaygınlığa sahil uluslararası bir seviye belirleme sınavıdır.
Elde edilen puan yurtiçi ve yurtdışı üniversitelere dil yeterliliğini kanıtlamak, bölümlere kabul almak ve hazırlık yılından muaf olabilmek için kullanılabilir. Elde edilen skor, iş dünyasında ise çoğu zaman bir üniversite diplomasına denk görülen bir sonuç belgesi olma özelliğine sahiptir.

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 21:51 - Görüntülenme: 167